Verhuur

Pier15®️ biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijke verhuringen. Een urban locatie waar je een unieke ervaring kunt creëren voor jouw team of klanten.

Wat kan er allemaal?

Pier15®️  beschikt over verschillende ruimtes die zich uitstekend lenen voor allerlei doeleinden. Denk hierbij aan bijeenkomsten voor scholen en bedrijven, fotoshoots, events, concerten, vergaderingen, symposia, studie en/of workshopdagen. Hierbij bieden we ook mogelijkheden voor een lunch of aansluitende borrel. In een creatieve, urban omgeving kan je jouw klanten of collega’s een unieke ervaring bieden, op slechts 5 minuten afstand van het centraal station in Breda. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via: Info@pier15.nl

Het café

Klein maar fijn

Op de eerste verdieping vind je het café van Pier15®️, met uitzicht op het skatepark aan de ene zijde en het industriële haveneiland aan de andere. Tijdens onze openingstijden is dit een bruisende plek waar altijd iets gebeurd. In de namiddag zetten onze barista’s lekkere koffies en in de avonden gaat het los met bandjes of clubavonden. In de ochtenden en op maandag de gehele dag is deze plek beschikbaar voor verhuringen. Het café is ideaal voor presentaties of workshops met kleine groepen. Vanuit onze bar kan iedereen worden voorzien van een drankje en voor eventuele catering werken we graag samen met toffe ondernemers uit de buurt.

Het café in dagopstelling

Het skatepark

Voor grootse plannen

Het skatepark is de basis van Pier15®️, dit is waar het allemaal mee begon in 2014. Het team van Nine Yards Skateparks heeft het gevoel van buiten skaten vertaald naar een overdekt park. Door de bomen en obstakels die je ook op straat vind heeft het skatepark een heerlijk open sfeer. Jaarlijks komen er duizenden bezoekers van over de hele wereld naar Breda om hier te skaten. Ook deze ruimte is te huur buiten reguliere openingstijden en is geschikt voor bijeenkomsten tot ca. 500 man.

Skatepark

Het terras

Het haveneiland

Pier15®️ is gelegen op de kop van het Haveneiland, omringt door rivier “de Mark” op een oud industrie gebied. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om dit kale terrein het kenmerkende urban karakter te geven. Een basketbalveld, freerun parkour, buitenbowl en schilderingen van Blind Walls Gallery maken dit gebied een echte urban hotspot. Met buren Belcrum Beach (stadsstrand) en Stek (creatief bedrijventerrein) is er altijd wat te beleven op het Haveneiland. Als centraal punt van dit alles ligt het terras van Pier15®️.

In de zomermaanden is het elk weekend een verzamelplaats voor jonge creatievelingen en levensgenieters. Met de langste zon van Breda een heerlijke plek om gewoon even te zijn. Sinds 2020 beschikt het terras ook over een ‘winter’ terras met een overkapping en een houtkachel, zodat je er ook op koudere dagen warmpjes bij kunt zitten. Al met al een hele toffe locatie voor foto- en videoshoots.

Een deel van het terras

Workshops

Actieve dingen doen

Ben je opzoek naar een leuke alternatieve gymles voor de school of juist naar een spannend bedrijfsuitje met borrelactiviteit? Een skateboardclinic of liever verschillende urban sporten met elkaar in een dagdeel combineren? Bij Pier15®️ kan het allemaal: van skateboarden tot verschillende culturele activiteiten.

Skateboarden zit bij ons in hart en nieren, we dan doen ook niets liever dan het delen van deze passie. Daarom bieden we bij Pier15®️ skateboardworkshops aan voor zowel jong als oud. Ben je beginner of ben je juist opzoek naar meer tips en tricks? Bij Pier15®️ zorgen wij voor voldoende uitdaging! Wil je meer of liever iets anders? We kunnen ook workshops 3×3 basketbal of een clinic in het freerun-parkour verzorgen.