Volwassenen

Wil je je ooit opgedane trucs nieuw leven inblazen? Of heb je juist nog nooit op een skateboard gestaan, maar toch de drang om een ollie te kunnen? Never too old to learn!

LES VOOR VOLWASSENEN

Speciaal voor volwassenen hebben wij een toffe cursus op de dinsdag- en woensdagagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Helemaal aangepast aan jouw niveau (beginner tot whatever) en misschien nog belangrijker; zonder kids die je zelfvertrouwen naar beneden halen. Uiteraard is het mogelijk om deze cursus met meerdere personen te volgen. Gezellig samen rollen en daarna een drankje boven in de bar iets voor jou? Schrijf je dan snel in voor de volwassenen cursus!

ROOSTER

Skateboard lessen in de categorie ‘volwassenen’ worden gehouden op de volgende dagen.

Dinsdag 19:00 – 20:30
Woensdag 19:00 – 20:30

LES OP DINSDAG OF WOENSDAG

Een lesblok bestaat uit 5 a 6 lessen. Op woensdag 1 mei kan je tussen 19:00 en 20:30 uur een proefles volgen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna kan je beslissen of je de hele cursus wil volgen. Heb je geen zin om zo lang te wachten? Stuur dan een mailtje naar skateschool@pier15.nl om eventueel eerder mee te doen!

KOSTEN

Eén lesblok (6 lessen) €75,-
Eén lesblok incl onbeperkt toegang skatepark t/m einde blok €103,-

Aanmelden

Wil je meedoen met onze skatelessen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op om je inschrijving compleet te maken.

Let op: dit formulier is enkel om je aan te melden als lid van onze skateschool. Ben je al lid maar wil je je aanmelden voor het nieuwe lesblok? Log dan in op de ledenmodule.

Inschrijfformulier Pier15 Skateschool