Volwassenen

Wil je je ooit opgedane trucs nieuw leven inblazen? Of heb je juist nog nooit op een skateboard gestaan, maar toch de drang om een ollie te kunnen? Never too old to learn!

LES VOOR VOLWASSENEN

Speciaal voor volwassenen hebben wij een toffe cursus op de woensdagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Helemaal aangepast aan jouw niveau (beginner tot whatever) en misschien nog belangrijker; zonder kids die je zelfvertrouwen naar beneden halen. Uiteraard is het mogelijk om deze cursus met meerdere personen te volgen. Gezellig samen rollen en daarna een drankje boven in de bar iets voor jou? Schrijf je dan snel in voor de volwassenen cursus!

ROOSTER

Skateboard lessen in de categorie ‘volwassenen’ worden gehouden op de volgende dagen. Bij het inschrijven kan je aangeven welke tijd en dag je voorkeur heeft.

Dinsdag: 19:00-20:30
Woensdag: 19:00-20:30

LESBLOKKEN

Een lesblok bestaat uit 7 lessen. Op 29 oktober kan je een proefles doen om te kijken of je het leuk vind. Daarna kan je beslissen of je de hele cursus wil volgen. Als je al zeker weet dat je op les wil kan je in week 44 direct instromen. Dit kan op de volgende data:

Dinsdag 1 november
Woensdag 2 november

KOSTEN

Eén lesblok €87,50
Eén lesblok incl onbeperkt toegang skatepark €107,50

Aanmelden

Wil je meedoen met onze skatelessen? Schrijf je dan nu in via het formulier hieronder, dan nemen wij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.