Jeugd basislessen

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en heb je altijd al willen leren skateboarden? Bij Pier15®️ bieden we skateboardlessen voor jou en je leeftijdgenoten.

SKATELES 12 T/M 16 JAAR

Ben je nieuw in de skateboardwereld? Tijdens de Basis-lessen leren onze ervaren skateboardleraren je de eerste trucs, vallen en opstaan, indroppen, de juiste techniek en nog veel meer tips & tricks met je skateboard. Maak kennis met een van de stoerste en meest vrije sporten ooit! Skateboard je al en wil je dolgraag meer uitdaging? Dan passen de lessen voor gevorderden wellicht meer bij jou. Het belangrijkste; je doet het samen met anderen van je eigen leeftijd, welkom thuis!

ROOSTER

Skateboard lessen in de categorie ’12 t/m 16 jaar’ worden gehouden op de volgende dagen. Bij het inschrijven kan je aangeven welke tijd en dag je voorkeur heeft.

 

Zaterdag 13:00 – 14:00
Zondag 13:00 – 14:00

LESBLOKKEN

Het lesblok is inmiddels in volle gang. Maar het is altijd nog mogelijk om mee te doen! Doe dan mee met de proefles.

KOSTEN

Lesblok zaterdag instroom 31 augustus : 11 lessen €137,50
Lesblok zaterdag  instroom 31 augustus incl. vrij skaten €200,50
Lesblok zondag instroom 1 september: 12 lessen €150,-
Lesblok zondag instroom 1 september mei incl. vrij skaten €213,-
Skateboard paspoort €15 (eenmalig)

Als je later instroomt wordt de prijs berekend a.h.v. het aantal resterende lessen. (€12,50 per les.)

Aanmelden

Wil je meedoen met onze skatelessen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op om je inschrijving compleet te maken.

Let op: dit formulier is enkel om je aan te melden als lid van onze skateschool. Ben je al lid maar wil je je aanmelden voor het nieuwe lesblok? Log dan in op de ledenmodule.

Inschrijfformulier Pier15 Skateschool