Jeugd basislessen

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en heb je altijd al willen leren skateboarden? Bij Pier15®️ bieden we skateboardlessen voor jou en je leeftijdgenoten.

SKATELES 12 T/M 16 JAAR

Ben je nieuw in de skateboardwereld? Tijdens de Basis-lessen leren onze ervaren skateboardleraren je de eerste trucs, vallen en opstaan, indroppen, de juiste techniek en nog veel meer tips & tricks met je skateboard. Maak kennis met een van de stoerste en meest vrije sporten ooit! Skateboard je al en wil je dolgraag meer uitdaging? Dan passen de lessen voor gevorderden wellicht meer bij jou. Het belangrijkste; je doet het samen met anderen van je eigen leeftijd, welkom thuis!

ROOSTER

Skateboard lessen in de categorie ’12 t/m 16 jaar’ worden gehouden op de volgende dagen. Bij het inschrijven kan je aangeven welke tijd en dag je voorkeur heeft.

Donderdag 16:30 – 17:30
Zondag 13:00 – 14:00

LESBLOK OP DONDERDAG

Het eerste lesblok van 2023 is inmiddels van start gegaan. Er zijn nog twee momenten waarop je een proefles kan doen en kan instromen. Datums en het inschrijfformulier vind je op de proeflespagina.

LESBLOK OP ZONDAG

Het eerste lesblok van 2023 is inmiddels van start gegaan en is voor deze periode helemaal vol.

KOSTEN

Eén lesblok €225,00
Eén lesblok incl onbeperkt toegang skatepark €285,00
Skateboard paspoort €15 (eenmalig)

Als je later instroomt wordt de prijs berekend a.h.v. het aantal resterende lessen.

Aanmelden

Wil je meedoen met onze skatelessen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op om je inschrijving compleet te maken.

Let op: dit formulier is enkel om je aan te melden als lid van onze skateschool. Ben je al lid maar wil je je aanmelden voor het nieuwe lesblok? Log dan in op de ledenmodule.

Inschrijfformulier Pier15 Skateschool