Jeugd basislessen

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en heb je altijd al willen leren skateboarden? Bij Pier15®️ bieden we skateboardlessen voor jou en je leeftijdgenoten.

SKATELES 12 T/M 16 JAAR

Ben je nieuw in de skateboardwereld? Tijdens de Basis-lessen leren onze ervaren skateboardleraren je de eerste trucs, vallen en opstaan, indroppen, de juiste techniek en nog veel meer tips & tricks met je skateboard. Maak kennis met een van de stoerste en meest vrije sporten ooit! Skateboard je al en wil je dolgraag meer uitdaging? Dan passen de lessen voor gevorderden wellicht meer bij jou. Het belangrijkste; je doet het samen met anderen van je eigen leeftijd, welkom thuis!

ROOSTER

Skateboard lessen in de categorie ’12 t/m 16 jaar’ worden gehouden op de volgende dagen. Bij het inschrijven kan je aangeven welke tijd en dag je voorkeur heeft.

Zondag: 13:00-14:00

KOSTEN

Losse les 15.00 euro
4 lessen 37.50 euro
incl onbeperkt toegang skatepark 45.00 euro
8 lessen incl onbeperkt toegang skatepark 80.00 euro
Skateboard huur 2.50 euro

Aanmelden

Wil je meedoen met onze skatelessen? Schrijf je dan nu in via het formulier hieronder, dan nemen wij contact met je op. De volgende cursus start na de zomervakantie, als je je nu inschrijft ontvang je bericht zodra je je kan aanmelden.

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.