Skatecamp

Inschrijvingen voor Skatecamp 2023 zijn open!

Je kan je vanaf nu aanmelden voor het Pier15 Skatecamp 2023!

In de week van 24 t/m 28 juli is de 8e editie van het Pier15 skatecamp. Vijf dagen lang gaan we weer de sickste skatespots in Nederland en België af. Onder begeleiding van onze ervaren crew en met Pier15®️ als thuisbasis maken we er een onvergetelijke week van!

Iedere dag vertrekken we na het ontbijt met een grote gele schoolbus naar de locatie van die dag. Daar gaan we natuurlijk skateboarden en organiseren we ook verschillende contests waarmee je toffe goodies kunt winnen. In de namiddag keren we weer terug naar het basisterrein bij Pier15®️.

Na een goed avondmaal hebben we nog leuke activiteiten gepland. Mocht je daarna nog steeds energie over hebben (kleine kans 😉), kan je nog gebruik maken van het skatepark of de bowl tot het bedtijd is.
Iedere nacht slapen we in het skatepark van Pier15®️.

Het Pier15 Skatecamp is voor skateboarders van 11 t/m 17 jaar. Daarnaast is het van belang dat je al enige basis vaardigheden van het skateboarden beheerst zoals shove-its, indroppen en olliën.

Denk je nu: yes dit wil ik!! Haal dan vanaf 2 februari 9u je ticket via onderstaande knop.

LET OP: Nadat je een ticket hebt gekocht ontvang je een mail met de link naar het inschrijfformulier. Gelieve deze volledig in te vullen en te mailen naar het aangegeven emailadres.
Je inschrijving is pas compleet als wij je ingevulde formulier hebben ontvangen.

Ticket Pier15 Skatecamp

Betalen kan alleen via iDeal, als je dit niet hebt maar wel graag mee wil kan je een mail sturen naar skateschool@pier15.nl, dan helpen we je via daar verder.