Skatecamp

Inschrijvingen voor Skatecamp 2022 zijn open!

Je kan je vanaf nu aanmelden voor het Pier15 Skatecamp 2022!

In de week van 25 t/m 29 juli is de 7e editie van het Pier15 skatecamp. Vijf dagen lang gaan we weer de sickste skatespots in Nederland en België af. Onder begeleiding van onze ervaren crew en met Pier15®️ als thuisbasis maken we er een onvergetelijke week van!

Iedere dag vertrekken we na het ontbijt met een grote gele schoolbus naar de locatie van die dag. Daar gaan we natuurlijk skateboarden en organiseren we ook verschillende contests waarmee je toffe goodies kunt winnen. In de namiddag keren we weer terug naar het basisterrein bij Pier15®️.

Na een goed avondmaal hebben we nog leuke activiteiten gepland. Mocht je daarna nog steeds energie over hebben (kleine kans 😉), kan je nog gebruik maken van het skatepark of de bowl tot sluitingstijd.
Iedere nacht slapen we in het skatepark van Pier15®️.

Het Pier15 Skatecamp is voor skateboarders van 11 t/m 17 jaar. Daarnaast is het van belang dat je al enige basis vaardigheden van het skateboarden beheerst zoals shove-its, indroppen en olliën.

Denk je nu: yes dit wil ik!! Download dan hier onder het inschrijfformulier. Je kunt deze ingevuld terug mailen naar skateschool@pier15.nl en dan nemen wij contact met je op.

Skatecamp inschrijfformulier 2022