Proefles

Wil je uitproberen of skateboardles iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proefles.

SKATELES VOOR ALLE LEEFTIJDEN

We bieden skateboardlessen aan voor kids, tieners en volwassenen, eigenlijk iedereen die ouder is dan 6 jaar. Onze lessen zijn verdeeld in verschillende groepen: kids tot 12 jaar, jeugd van 12 t/m 16 en volwassenen.
Voor kids tot 12 jaar werken we met ‘levels’. Zo kunnen we ze goed onderverdelen in beginners, gevorderden of expert. Tijdens de proefles zullen de skateleraren de kids indelen bij het level wat het beste bij hun skills past zodat je ze aan kan melden voor de bijpassende les.

De proeflessen zijn voor alle leeftijden en niveau’s op hetzelfde moment. Als je besluit dat je lid wil worden kan je je na de proefles online zelf aanmelden.

PROEFLESSEN

Het eerste lesblok van 2023 is inmiddels van start gegaan. Er zijn nog twee momenten waarop je een proefles kan doen en kan instromen. Onderaan deze pagina kan je je aanmelden.

Zaterdag 6/5 12:30 – 13:30
Zondag 7/5 12:30 – 13:30

KOSTEN

Proefles €12,50

Instromen na de proefles van 6 of 7 mei
5 lessen

Eén lesblok €62,50
Eén lesblok incl onbeperkt toegang skatepark €80
Skateboard paspoort (voor kids t/m 12 jaar) €15 (eenmalig)

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een proefles? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op om je inschrijving compleet te maken.

Let op: dit formulier is enkel om je aan te melden als lid van onze skateschool. Ben je al lid maar wil je je aanmelden voor het nieuwe lesblok? Log dan in op de ledenmodule.

Inschrijfformulier Pier15 Skateschool