Kids beginners

Vind jij skateboarden ook zo tof en zou je het graag willen leren? Lees dan snel verder voor meer info over onze skateschool!

Skateles beginners

Tijdens onze lessen voor beginners leer je de basis van het skateboarden. Onze ervaren leraren zullen je in de wekelijkse lessen een uur lang begeleiden op jouw niveau. Na een periode kan je opgaan voor je skate diploma, als je deze haalt kan je doorstromen naar het volgende niveau waar je meer en moeilijkere tricks gaat leren!

ROOSTER

Skateboard lessen in de categorie ‘kids beginners’ worden gehouden op de volgende dagen. Bij het inschrijven kan je aangeven welke tijd en dag je voorkeur heeft.

Zaterdag 10:00 – 11:00 uur
Zaterdag 13:00 – 14:00 uur
Zondag 10:00 – 11:00 uur

LESBLOKKEN

Het eerste lesblok van 2023 is inmiddels van start gegaan. Er zijn nog twee momenten waarop je een proefles kan doen en kan instromen. Datums en het inschrijfformulier vind je op de proeflespagina.

KOSTEN

Eén lesblok €225,00
Eén lesblok incl. onbeperkt toegang tot het skatepark €285,00
Skateboard paspoort €15 (eenmalig)

Als je later instroomt wordt de prijs berekend a.h.v. het aantal resterende lessen.

Aanmelden

Wil je meedoen met onze skatelessen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op om je inschrijving compleet te maken.

Let op: dit formulier is enkel om je aan te melden als lid van onze skateschool. Ben je al lid maar wil je je aanmelden voor het nieuwe lesblok? Log dan in op de ledenmodule.

Inschrijfformulier Pier15 Skateschool