Skateschool

Vallen en opstaan

Skateboarden is een sport die je niet in één dag leert, maar waar je iedere keer dat je het doet een beetje beter in wordt. Je kan jezelf oneindig uitdagen en blijven ontwikkelen waardoor het nooit gaat vervelen. Daarnaast is het méér dan een sport, in de skateboardcultuur gaat het ook om elkaar supporten, er voor elkaar zijn en wederzijds respect, ongeacht iemands leeftijd, geslacht of afkomst. Skateboarden kan je dan ook veel meer brengen dan enkel wat lichaamsbeweging.

Zou je graag willen leren skateboarden maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al weken aan het oefenen op die ene trick maar land je hem maar niet? De skateleraren van onze skateschool staan voor je klaar.

Onze jongste deelnemers zijn gemiddeld 6 jaar. Ben je jonger en wil je toch heel graag beginnen? Probeer dan een proefles!

Jong of oud, beginner of gevorderde? Bij Pier15® hebben we voor iedereen een les!

Welke les past bij jou?

Onze jeugdlessen zijn onderverdeeld in niveau’s zodat iedereen met ongeveer dezelfde skills samen kan skaten. Tijdens de les wordt de groep in kleinere groepjes opgedeeld met ieder een skateleraar. Op deze manier krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt om dingen te proberen.

Heb je al veel geskate en tricks geleerd? Dan kunnen de leraren bepalen of je klaar bent om door te stromen naar de volgende groep met een hoger niveau.

VOOR WIE IS HET?

Iedereen vanaf 6 jaar die wil leren skateboarden of het al kan maar graag beter wil worden. De jeugdlessen starten voor kids vanaf 6 jaar, voor de wat oudere kids hebben we een aparte les voor 12 t/m 16 jaar. Ben je ouder dan dat? Check dan onze volwassenen lessen. Je bent namelijk nooit te oud om te leren – dat klinkt cliché, maar is echt waar.

Wat heb je nodig?

• Een skateboard van een skatewinkel
• Helm (verplicht)
• Knie-, pols- en elleboogbeschermers (niet verplicht, wel fijn)
• Schoenen met platte zool

*Heb je dit niet? Je kan gratis gebruik maken van onze skateboards en beschermingssets.