Restaurant

Het restaurant van Pier15

Eten in een skatepark?!

De afgelopen jaren organiseerden we succesvolle diner-avonden. Zo succesvol zelfs dat we aan de jonge chefs Isabel & Chris hebben gevraagd om het hele winterseizoen diners te verzorgen. Met uitkijk op het skatepark kan je genieten van top-notch maaltijden in het café.

Ook al heb je nooit op een skateboard gestaan, kan je nu ook genieten van een gezellige avond in het skatepark. Het menu is samengesteld uit vijf van onze favoriete maaltijden; van groene gnocchi tot een spicy kimchi wafel met gefrituurde kippendijen.

Het hele menu bekijk je hier:

Bekijk menukaart

Van woensdag t/m zaterdag kan je een tafeltje bij ons reserveren om te komen eten. Iedere dag ben je welkom vanaf 18:00, maar geen zorgen als je pas wat later aan komt waaien. Op vrijdag en zaterdag maken we om 21:00 plaats voor het avond programma, maar blijf vooral hangen, want als je bij ons hebt gegeten krijg je gratis entree voor het evenement.

Ben je een skateboarder dan hebben we een mooi aanbieding voor je. Want ETEN betekent gratis SKATEN!

Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor groepen. We kunnen groepen tot 40 personen ontvangen. Wil je een aangepast menu of meerdere gangen? Neem contact met ons op!

Is er een datum niet beschikbaar in het reserveringssysteem hieronder? Waarschijnlijk hebben we die dag dan een special, zoals een 3 gangen menu door onze eigen chefs of een takeover met een ander restaurant. Deze events vind je in onze agenda.

Reserveren

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.