Kinderfeestje

Kinderfeesten bij Pier15®️ staan garant voor een stoere en sportieve middag met veel uitdaging en goede begeleiding

Skateles met je vrienden

Van frisse beginnertjes tot ervaren skatekids. Wij zorgen dat de jarige een stoer & sportief feest heeft! Je wordt ontvangen met ranja, waarbij de skateleraar een kleine introductie geeft over skateboarden. Je wordt gerust gesteld: geen ervaring nodig! Onder begeleiding worden de basisskills geoefend zodat er daarna vrij geskate kan worden. Tussendoor is er tijd voor ranja met chips. Bij een kinderfeestje is het volgende inbegrepen:

• Les van 1 uur door ervaren skateleraar
• Inclusief gebruik van skateboard, helm & bescherming
• 1 uur vrij skaten na de les
• Onbeperkt ranja
• Zakje chips voor elk kind

Wat hoort er allemaal bij?

Kinderfeestjes bij Pier15®️ zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Kosten zijn 150 euro tot 12 kinderen. Dit is inclusief het gebruik van alle materialen zoals beschermers en skateboards. Daarnaast krijgen de kids ook een zakje chips en onbeperkt ranja. Wil je met meer dan 12 kinderen komen? Dan komt er 10 euro per kind bij.

Bij inschrijving mailt Pier15®️ binnen 2/3 dagen terug. Heb je nog geen reactie, check dan even je spam box. Of bel naar 076 532 8359

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een kinderfeest? Schrijf je dan nu in via het formulier hieronder, dan nemen wij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.