Food

Comfort food van de bovenste plank

ETEN IN EEN SKATEPARK?!

Het keukenteam van Pier15 houdt zich jaarrond bezig met het lekkerste comfort food. In de zomer vind je ze in de zwart/witte zeecontainer op het terras, waar van donderdag tot en met zondag allerlei streetfood gerechten op het menu staan. Denk daarbij aan goed gevulde flatbreads om te delen of een smash burger helemaal voor jezelf. Barfood van hoge kwaliteit waardoor jij van vroeg in de middag tot ’s avonds laat heerlijk op het terras van Pier15 kan blijven bivakkeren. 

Het hele menu bekijk je hier:

Menukaart zomer 2023

In de wintermaanden pakken we het iets anders aan, maar ben je natuurlijk nog steeds welkom om een hapje te komen eten. De keukenapparatuur wordt naar het café verhuisd en we passen het menu wat aan. Daarnaast vinden we het leuk om in deze periode food-events organiseren, zoals samenwerkingen met toffe restaurants. Als het zo ver is vind je alle info hierover op onze website en socials.

Wil je graag met een grote groep komen eten? Dat kunnen we regelen! Tot 40 personen is het mogelijk om te komen dineren. Interesse? Neem contact met ons op!