Dinsdag 2 januari / woensdag 3 januari / donderdag 4 januari
Skateweek
9:30 - 13:30

Kan jij ook niet wachten om weer te skaten? Doe dan mee met de skateweek! Op  2, 3 en 4 januari organiseren we een ochtend gevuld met skateboarden, creativiteit en plezier voor skaters van alle niveau’s.

Dinsdag: Spelletjes dag

Deze dag staat plezier en samenwerking centraal. In kleine teams ga je de strijd aan om zo veel mogelijk skateboardspelletjes te winnen. Voor de spelletjes maakt niet uit of je pas net bent begonnen of al een ervaren skater bent. Dus twijfel niet en doe mee!

Woensdag: Mini Contest

Deze dag ligt de focus op wedstrijd skaten. Hoe vorm je een goede run? Hoe ga je om met de spanning? Wat doe je als plan A niet werkt? Wat is een contest überhaupt? Dit en nog veel meer zul je deze dag leren en in de praktijk toepassen tijdens onze eigen Mini Contest.

Donderdag: maak je eigen skatevideo

Video’s oftewel ‘parts’ spelen een grote rol in de skateboardwereld. Het is de manier om aan de wereld te laten zien wat voor skater jij bent. Aan het einde van deze dag heb jij een zelfgemaakte video die past bij jou als skater en persoon. Heb je een telefoon of camera? Neem deze dan zeker mee. Heb je die niet? Geen zorgen, dan kan je er gewoon een lenen! 

Kosten deelname: 

€40,- per dag
€60,- 2 dagen
€80,- alle dagen

Aanmelden skateweek