Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus
Pier15 Skatecamp 2024
12:00

Je kan je vanaf nu aanmelden voor het Pier15 Skatecamp 2024!

In de week van 12 t/m 16 augustus is de 9e editie van het Pier15 Skatecamp. Vijf dagen lang gaan we de sickste skatespots in Nederland en België af. Onder begeleiding van onze ervaren crew en met Pier15 als thuisbasis maken we er een onvergetelijke week van!

Iedere dag vertrekken we na het ontbijt met een grote gele schoolbus naar de locatie van die dag. Daar gaan we natuurlijk skateboarden en organiseren we ook verschillende contests waarmee je toffe goodies kunt winnen. In de namiddag keren we weer terug naar Pier15.

Na een goed avondmaal hebben we nog leuke activiteiten gepland. Mocht je daarna nog steeds energie over hebben (kleine kans ;)), kan je nog gebruik maken van het skatepark of de bowl tot het bedtijd is. Iedere nacht slapen we in het skatepark van Pier15.

Denk je nu: yes dit wil ik! Meld je dan aan via de knop hierboven.
Het Pier15 Skatecamp is voor kids van 11 t/m 17 jaar. Je dient de basisvaardigheden van het skateboarden te beheersen om goed mee te kunnen. Denk hierbij aan shov-its, indroppen en olliën.

LET OP Nadat je een ticket heb gekocht, ontvang je een mail met de link naar het inschrijfformulier. Gelieve deze volledig in te vullen en te mailen naar het aangegeven email adres. Je inschrijving is pas compleet als wij je ingevulde formulier hebben ontvangen.

Betalen kan alleen via iDeal, als je dit niet hebt maar wel graag mee wil kan je een mail sturen naar skateschool@pier15.nl, dan helpen we je daar verder.