Woensdag 8 februari
Restaurant takeover: De Veestallen
19:00

Voorlopig de laatste restaurant takeover, maar niet getreurd, we sluiten dit seizoen af met een knaller. 

De meesten van jullie zullen chef Bas van Oosterbosch nog wel kennen van De Kleine Wereld. Inmiddels is hij samen met chef Max Lijklema aan een nieuw avontuur begonnen bij De Veestallen. Het restaurant is eind 2022 overgenomen door Bing Pal en met dit 4 gangen menu laten ze je graag kennismaken met de nieuwe Veestallen.

Menu met vis en vlees:

Makreel
Tijgermelk | sambai | bosui

Corvina
Bouillabaisse | parmezaan | dragon

Kalkoen
Knolselderij | lardo | pittige kaas

Paris best
Hazelnoot | Ananas | pure choco&zwarte knoflook

 

Vegetarisch menu:

Kimchi
Tijgermelk | ponzu | bosui

Pompoen
Gezouten citroen | lavas | dukkah

Knolselderij
Gnocchi | Beurre noisette | pittige kaas

Paris brest
Hazelnoot | BBQ ananas | pure choco&zwarte knoflook

 

€47