Zaterdag 1 april
The People’s Pleasure Grounds, Kookaburra & Poodle
18:00 - 02:00

Save the date!

Het duurt te lang tot de zomer er is, dus we gaan voor een festival vibe in de lente! 1 april, 2 area’s, 3 bands en dj’s.

Voor velen zal The People’s Pleasure Grounds al wel een belletje doen rinkelen, maar voor de vorm bij deze nog een kleine introductie:

The People’s Pleasure Grounds is als een visioen naar eindeloze stranden met azuurblauwe golven; een soundtrack voor een trip naar een verloren paradijs. Met Jimmy de Kok aan het roer weet de band menig zaal en veld om te toveren tot Californische taferelen. Live wordt De Kok vergezeld door Malenzie Mac-Donald Jr., Gijs van der Heijden en Eno Aronds. Samen bedwelmen ze de luisteraar met een flinke dosis reverb-gitaren en dromerige zangpartijen. Een absolute must-see voor eenieder die de sixties surfcultuur omarmt.

Kookaburra (BE)

Het Belgische kwartet Kookaburra is een garage/fuzz/psych-punk band met een thuisbasis in Antwerpen. Met hun wilde, energieke gitaarrock maken ze van iedere show een ware belevenis voor u en uw trommelvliezen. Kookaburra is net zoals de Australische vogel, de boel piept, kraakt en rammelt langs alle kanten maar ze vergeten nooit de essentie; uiterst catchy garagerock songs maken.

Poodle maakt eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie: dit Rotterdamse vijftal speelt fluffy garagerock waar je van wilt dansen. Poodle gaat over onzekerheden van het jongvolwassen bestaan, maar vooral over lol maken en schrijven waar ze maar over willen; huisdieren, tandartsen en frustratie over printers bijvoorbeeld.