Zaterdag 16 juli
Pier Parade
13:00 - 23:00

The finest cocktail of skateboarding, music and skateboard culture.

Na jarenlang rondneuzen op evenementen van anderen is het hoog tijd dat Flatspot zelf een feestje geeft, en dat doen ze samen met Nine Yards en yours truly. Want met je vrienden een feestje geven is altijd een goed idee. Daarom bundelen we onze krachten voor Pier Parade: een dag waarop (bijna) alles wat we leuk vinden samenkomt in een cocktail van skateboarden, (live)muziek en veel gekke side-activiteiten. 

Speciaal voor dit event bouwt Nine Yards Skateparks drie verschillende obstakels voor de skateboard contest. Zet je leven op het spel tijdens een van de skate sessies of claim een spot aan de zijlijn met een koud pilsje. Muziekje erbij van DJ Redbeard en je dag kan al niet meer stuk. 

Entree voor het festival is gratis, maar haal wel even een ticket via de knop hierboven als je zeker wil zijn van een plekje. Ticket = gegarandeerd entree. Geen ticket? Vol = vol.

Maar het kan altijd beter: daarom komen er ook bandjes, dj’s én hebben we super leuke side activities. Zo kan je je lengte in trays bier winnen bij Bonkies Beer-Belly-Slide-Course, of een jaar lang gratis Reell kleding bij hun booth met spellen!

Omdat we zoveel mogelijk likeminded people bij elkaar willen brengen op deze dag hebben we wat bussen gefixt. Vanaf verschillende steden in Nederland zal er busvervoer van en naar Breda rijden om jou veilig (en gezellig) bij ons, en ’s avonds ook weer thuis te krijgen. Voor een klein bedrag boek je een spot in de bus en geef jij je dag een extra dimensie, haal je tickets via de knop hierboven. Hierbij zit entree voor het festival inbegrepen.

Vertrektijden / Locaties:
Amsterdam (Sloterdijk Station) 11:15

Utrecht (Jaarbeursplein) 12:00

Groningen (Centraal Station) 10:00
Zwolle (P&R Hanzelaan, naast station)  11:00
Arnhem (Centraal Station Sonsbeek Zijde) 11:45

Deventer (Burnside) 11:30
Enschede (Stationsplein) 10:30

Den Haag (Centraal Station) 11:30
Rotterdam (Rotterdam CS) Conradstraat 12:15

Sponsored by:
Etnies
Reell 
Red Bull
Brisa Gaia

Web:
Flatspot Magazine
Pier 15 Skatepark
Nine Yards Skateparks