Vrijdag 7 april
Magic Tom & Yuri: Down The Lol Hole
21:00

MAGIC TOM & YURI HEBBEN EEN NIEUWE SHOW EN DIT MOET JE ZIEN.
Voor degenen die Tom & Yuri al kennen dit persoonlijke bericht:

LUISTER EENS EVENTJES MENSEN.

Wij zijn Magic Tom & Yuri. Waanzinnige goochelaars, maar we doen ook muziek en dans en iedereen de bek laten houden. Wij hebben eventjes snikkelziek onze schouders eronder gezet om een nieuwe show te maken, en dan heb je ook echt wel wat! TUUTELETUU WAT EEN VET DING. Die nieuwe show bedoel ik dan. Heb je er nou ook al zo dik vet zin in? Kom dan maar eventjes gauw naar die nieuwe show en dan hebben we het nergens meer over.

Doei!

Groetjes Magic Tom & Yuri 

 

Voor de mensen die ze nog niet kennen:

Magic Tom & Yuri is het COOLSTE anarchistische goochelduo van dit moment. Hun show is een mix van theater, punk, magic, dans en vooral heel veel comedy! Na hun eerste show te hebben gespeeld op o.a. Zwarte Cross, Paaspop en elk kraakhol en skatepark in Nederland, werd het tijd voor een nieuwe show. Dit gedrocht van een goochelshow heet Down the Lol Hole en is het meest uitzinnig vette DING dat we in tijden hebben meegemaakt.

De goochelaars kennen elkaar sinds de brugklas in Haarlem en hebben sindsdien uitzonderlijk veel goede grappen gemaakt. Het begon allemaal met hun theatrale punkband Orgaanklap en vloeide snel over in de Tom & Yuri Extravaganza sketch-show, om nu zijn climax te bereiken in hun nieuwste succesverhaal: Magic Tom & Yuri. Een show waarin twee kansloze goochelaars hun waardigheid en lichaam op het spel zetten voor succes. Laat je betoveren door de geweldige trucs en de nonchalante lichamen van Magic Tom & Yuri! 

En ook wel groetjes