Zaterdag 23 november
K2P2 – knitting & crochet festival
11:00 - 20:00

Tikkende breinaalden: dat is het geluid dat je hoort tijdens K2P2. Handwerken is doorgaans iets wat je lekker thuis op de bank doet, maar voor één dagje toveren wij Pier15 om tot een enorme knusse huiskamer, zo kan jij voor een keer op een andere bank ploffen om verder te breien.

Als je daar tijd voor hebt tenminste! Want de dag is gevuld met voor ieder wat wils. In elk hoekje valt iets te beleven – van lekker druk tot even bijkomen: inspirerende praatjes en ontspannende activiteiten, lekker eten & drinken. Misschien stop je zelfs je handwerk even in de tas en waag je een klein dansje. Natuurlijk kan je die tas ook vullen met wolletjes en andere fijne spullen die verkocht worden. Dompel jezelf onder in een dagje puur handwerkgeluk. 

Het allerbelangrijkste deze dag is echter het samen zijn. Breien & haken doe je meestal in je eentje. Hoe tof is het om dat een keertje samen te doen? Elkaars truien, sjaals en sokken bewonderen. Tips uitwisselen en inspiratie op doen. Naar de handwerkperikelen van iemand anders luisteren. Nieuwe mensen ontmoeten. 

Dus trommel al je handwerkmaatjes op of kom juist in je eentje. Dat laatste klinkt misschien een beetje spannend, maar op K2P2 zijn we allemaal samen. Handwerken verbindt!

Check onderaan de pagina de video’s van Sarah over K2P2 (NL/ENG).

 


 

PRAKTISCHE INFO

De ticket sale start op woensdag 10 juli vanaf 10:10 uur.
Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Tickets (excl. €2 service kosten):
Early birds – €45,00
Regular birds – €47,50
Late birds – €50,00