Zaterdag 23 september
End of the Summer party
18:00

Je allerlaatste kans om van je zomer nog een succes te maken: win €250 cash in 't handje!

adviseurs

De @adviseursvanhetweggegooidegeld presenteren: END OF THE SUMMER PARTY op 23 september. De allerlaatste kans om nog iets van de zomer te maken. Kom flaneren, bieren en winnen met de adviseurs en wees er zeker van dat je álles uit die zomer hebt gehaald.

HOE DAN?

Vanaf 13.00 uur staat de tap open zodat jij alvast moed in kan drinken. Tijd zat, want door de slechte weersvoorspellingen starten we om 19.00u stipt in het skatepark met het spel der spellen om te bepalen wie zich tot zomerkoning van het Haveneiland mag kronen én die €250 kan winnen!

Om jullie knaldrang een beetje te sussen starten we om 22.00u al met de after in ons café. Die wil je niet missen want de line-up is veel te dol! MOES, Apocsys en JEANS draaien namelijk van 22 tot 02 uur de kiet ondersteboven. Lucky for you ben je erbij voor de bizarre ticketprijs van €6,00. Het zijn ten slotte adviseurs van het weggegooide geld.

KONING VAN HET HAVENEILAND?

Ja, winnen dus! Schrijf je team snel in om mee te doen met het klimberg-spektakel. De winnaar krijgt namelijk niet alleen die titel, maar ook €250,- cash in het handje. Daarnaast hebben we ook prijzen voor originaliteit, leukste supporters, creatief klauterwerk, teamwork en de beste slam. Al deze prijzen zijn te winnen door met jouw team punten te scoren op onze opblaas-berg; klim, klauter, glibber en glijd de overwinning tegemoet met ‘behulp’ van onze adviseurs én saboteurs.

Belangrijk om te weten;

  1. Zorg dat je met je team uiterlijk om 18.30 aanwezig bent.
  2. Ook is het niet verstandig om in je zondagse pak te komen, de vraag is niet óf je een beetje schmutzig wordt, maar hoé.
  3. Meld een van je teamgenoten zich op het allerlaatste moment ziek? Geen stress, je krijgt één van onze adviseurs mee op je weg naar eeuwige roem. Ze zijn “heel” gemotiveerd, meestal.

Last minute inschrijven? Dat kan tot 18.30 uur in het skatepark!

Adviseurs zomer