Zaterdag 11 mei
Coffey Fest
16:00 - 23:00

The boys are back in town

COFFEY FEST komt eraan in 2024!

Dit jaar is de eerste editie van Coffey Fest in het Skatepark van Pier15 in samenwerking met MEZZ. Met natuurlijk als headliner John Coffey. Daarnaast zie je verschillende acts waar de band nauw verbonden mee is en de bandleden zelf dol op zijn.

JOHN COFFEY

Na zes jaar is John Coffey terug: met nieuwe songs, nieuwe shows, een nieuw album en een overvloed aan opgekropte energie!

Hun muzikale reis strekte zich uit van Rusland tot Amerika, met talloze optredens in clubs en festivals door heel Europa. Tot september 2016, toen John Coffey voor onbepaalde tijd van het podium stapte. Gedurende deze periode wilden de vijf bandleden onbeperkte ruimte creëren voor nieuwe ideeën. Eind 2020 ontstond weer de honger naar wat ze altijd samenbracht: de oncontroleerbare drang om op het podium te staan, zalen op z’n kop te zetten en elke bezoeker mee te sleuren.

TUSKY

Sinds hun start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgezeten. Met twee LP’s en een EP op zak mag het zeer duidelijk zijn dat de band hun honger voor luide, snelle en furieuze punkrock blijft voeden. Stukje bij beetje winnen ze de harten van veel nieuwe luisteraars en breiden ze hun fanbase uit door zowel op als naast het podium de beste versie van zichzelf te zijn.

ARSON

De oorsprong van Arson ligt in de lente van 2016, toen leden van verschillende metal- en screamo-bands uit Gent samenkomen en besluiten zich los te maken van de subculturen waarin ze al jaren vertoefden. Het was tijd voor iets nieuws. Tijd voor good old-fashioned loeiende gitaren, strakke drums en intense vocals.

MARIA ISKARIOT

Maria Iskariot is een half-volwassen vrouwelijke punkrock uit Vlaanderen. Hoopvolle hopeloosheid in lawaaierig strofe, refrein, strofe. Liefde voor de onbeminden, vijgen na Pasen, maar in de eerste plaats een knieval voor de zondaars.

Hoe kom ik bij Pier15?

OV: Vanaf Breda station is het 10 minuten lopen.

Fiets: Pier15 is makkelijk te bereiken met de fiets. Je kan je fiets in de fietsenstallingen op het terrein kwijt, niet in de straat.

Auto: Beperkt betaald parkeren in de wijk (max 3 uur). Parkeerdak Centraal Station op 1000m afstand.

Adres: Veilingkade 12