Vrijdag 12 januari
CLUB15 presents: mul/ANNA
20:00 - 02:00

Ghetto house, techno en electro sensatie mul/ANNA

Ghetto house is de ultieme clubformule

Met deze editie stort CLUB15 zich volledig in de wereld van ghetto house/ghetto tech. Een razend populair subgenre dat zijn sporen achterlaat door heel Nederland en Europa.

In dit genre komen twee werelden samen tot een ultieme formule: pak een Hip/Hop en R&B liefhebber en een house/techno producer, zet deze samen in een studio en een uur later kom je tot een gestoorde track. De snelle electronische beats zijn hierbij de body en de ‘ghetto’ vocals brengen de benodigde spice. Met deze formule vliegt menig club in vuur en vlam!

 

mul/ANNA

mul/ANNA is een jonge haagse dj, die pas tijdens de corona is begonnen met draaien. Maar al snel wordt het concept ‘HGS’ – dat mul/ANNA met vrienden tijdens de pandemie heeft opgezet – opgemerkt door PIP den haag. Ze worden uitgenodigd om op één van hun clubnachten de ‘spiegelzaal’ te hosten. Hierna ontpopt Anna zich al snel tot de beste ghetto house dj van Nederland! Afgelopen zomer heeft ze samen met goede dj vriend KI/IP op the Crave Festival mogen draaien voor het berlijnse platform HÖR. Een droom als Haagse dj!

Naast dat Anna heel het land door reist, heeft ze ook een eigen collectief genaamd ‘Bumbu’. Een collectief die het unieke geluid van ghetto house pusht, dit bestond nog niet in de Randstad. De scene heeft dit soort variatie nodig. Bumbu is er voornamelijk voor ghetto house en electro.

GYRA

Een lokaal talent uit ons mooie Breda, met een haarbos net zo uniek als zijn draaistijl. Deze local mag niet ontbreken op een avondje ghetto house en electro. Naast het draaien heeft GYRA zich ook het produceren eigen gemaakt. Hij zit absoluut niet stil en heeft er nogal wat op zijn naam staan. Deze producties zijn niet onopgemerkt gebleven en worden gedraaid door grootheden als VTSS, Lucia Lu en Bad boombox. Zet je schrap voor een knalset die je alle hoeken van de zaal laat zien, as dirty as ghetto house can be!

George Paolo

George Paolo, de ‘Birdcage radio’ resident dj die o.a. bekend om zijn eigen maandelijkse show My Beautiful Addiction, opent deze avond. Met zijn maandelijkse radioshow trekt hij het elektronische muziekspectrum uit elkaar en neemt hij de luisteraar mee door verschillende subgenres. Zoals hij zelf zegt:

‘Up until now I’ve been playing a lot in the same genres but my love for music goes so much deeper than just swift dance music. I want to be more diverse and free in what I play and at the same time develop my own sound further. Still dancefloor oriented music but also some more vibey stuff. It’s gonna be a trip!’

George Paolo is een echte muziekliefhebber en verrast altijd! Hij bindt zich niet aan een genre maar weet altijd een strakke en kloppende set klaar te stomen, ALTIJD. Een echte selector die weet wat hij doet!