Zaterdag 16 december
CLUB15 presents: Gamma Intel
20:00 - 02:00

Gamma Intel in Breda!?

CLUB15 duikt dieper in de wereld van elektronische muziek!

Speciaal voor deze editie van CLUB15 hebben we een absolute legende gestrikt! Gamma Intel: de DJ die de hele wereld veroverd met zijn ‘new age electronica’. Een verrassende mix met uiteenlopende stijlen, maar om écht een vinger te leggen op Gamma Intel’s sets is onmogelijk! Des te knapper is de prestatie dat hij clubs van Berlijn tot aan de Kroatische kust onveilig maakt. Gelukkig voor ons is ook Pier15 aan de beurt.

Deze avond wordt Gamma Intel ondersteund door lokaal talent. Verwacht daarbij verrassing en vernieuwing op de dansvloer; diepe electro klanken, afgewisseld met alles tussen techno en jungle-achtige ritmes. Daar ben je bij voor 5 euro’tjes!

Gamma Intel

Gamma Intel is al jaren op hoog niveau actief in de elektronische muziekscene, zo ook op het liefhebbers festival ‘Dekmantal Selectors‘: een festival voor puristen waar elk jaar duizenden nederlanders naar af reizen om het neusje van de zalm te proeven. Buiten dat Gamma Intel met zijn unieke sound het publiek over heel de wereld inpakt, heeft hij sinds kort ook zijn eigen label. In samenwerking met Identified Patient is het imprint Nerve Collect ontstaan. Zoals ze zelf zeggen: “A label specialised in anxious music for the restless mind”. We zijn stiekem best trots dat we deze headliner bij Pier15 mogen ontvangen!

Cluster

De Tilburgse Casper aka Cluster heeft dit jaar zijn debuut gemaakt op ‘Ploegendienst Festival’ en dit is ons niet onopgemerkt gebleven. Cluster heeft een unieke stijl en viel daarom op tussen alle andere techno DJs die op de ‘Energie Centrale’-stage hun opwachting maakten. Zoals vele techno DJs een kenmerkende 4×4 stijl hanteren, maakt Cluster gebruik van afwisseling waardoor zijn sets veranderlijk en interessant blijven. Zorg ervoor dat je deze opkomende local niet mist.

J.Theodore

Stiekem is J.Theodore geen onbekende. Hij loopt namelijk al jaren rond bij Pier15. Zowel als bezoeker als DJ Peter Groovin. Echter heeft Peter ook een fantastisch alter ego waarbij de focus in een hele andere hoek ligt van het elektronische spectrum. Onder de naam J.Theodore heeft Peter al heel wat gekke optredens gehad bij o.a. Future Intel, Weelde Rotterdam en de befaamde Amsterdamse club Garage Noord. Verwacht een mooie selectie aan breaks en electro.

Timetable

20.00 – 22:00 J.Theodore
22.00 – 00.00 Cluster
00.00 – 02.00 Gamma Intel