Zaterdag 4 juni
Alto Festivalshow
20:00

Spektakel, dans en komedie voorstelling door 155 en Magic Tom & Yuri

Cultuur

Magic Tom & Yuri are back, baby! Samen met het collectief 155 brengen ze een flinke dosis nostalgie naar PIER15. Zaterdag 4 juni spelen zij hun komediehommage aan de alto subcultuur – met ons skatepark als toneel, net als vroeger.
Om die skere tijden te eren, doen we het gewoon gratis. Geen excuses dus, trek je Overzeas broek uit de kast en kom hangen dan!

Over de voorstelling:
Een stel klote alto’s hebben een (break)dans- en komedie-hommage gemaakt aan de subculturen van begin 2000. Limp Bizkit, backflips, energy en jonko. Maar nu is het 20 jaar later, je bent je groene lokken kwijt en spreadsheets aan het invullen als een domme.. Je wil zo graag weer blokuren hangen in het park, maar al je vrienden moeten werken tot 6 en daarna de kids uit school halen.
155 en Magic Tom & Yuri brengen je met AL✝O weer terug naar de nostalgische hoogtijdagen van pop-punk, emo en nu-metal. De tijd waarin de coolste op het schoolplein degene was met de wijdste broek. De tijd waarin je alles voor het eerst beleefde: je eerste keer tongen, je eerste keer smoken en je eerste keer verantwoordelijkheden.

Cast: Magic Tom, Erik Bos, Thomas Bos, Rein Luuring, Magic Yuri.
Techniek: Dario Giustarini en Marco van der Velde
Technische productie: Theatervogels/Eelke Slooten
Street Jazz choreo & coaching: Sophie André
Componist & producer: Jeroen van der Lee
Productie: Vivianne Werkhoven
Posterbeeld: Eva Beeftink
Posterontwerp: Rein Luuring