Zaterdag 27 januari
Alles Kapot!
16:00 - 02:00

ALLES KAPOT!

Net zo hard gaan als in de pit bij elk Pier15 buitenfestival, maar dan binnen met 4 knalbands. De afgelopen editie was een uitverkochte topavond!

WET SOX

Deze locals zijn door 3voor12 omschreven als een ervaren geoliede pretmachine. Ze maken ontiegelijk meezingbare partypunk met een hardcore attitude. Wet Sox zijn de organisators van deze bandavond die de vorige editie de boel al op zijn kop hebben gezet. Nu zijn ze terug om er een nog groter feest van te maken!

HARSH REALMS

Local punkrock heroes die al meer dan 11 jaar bij elkaar zijn en getourd hebben in Europa met hun strakke liveshow. Ze hebben recent hun dikke nieuwe plaat CVLT uitgebracht en gaan je laten ervaren dat je niet naar de Ziggo Dome hoeft voor een top band.

STAY IDLE

Deze Belgen hadden zo op een van de legendarische Surf & Turf avonden kunnen staan. Zelf noemen ze het Loeiharde Limburgse Kelderpunk. Stil staan is geen optie!

NO WAY

Deze jonge hardcore kids uit Den Bosch hebben oude punkzielen. Of ze zijn gewoon goed opgevoed, wie zal het zeggen. Wat we wel weten is dat met NO WAY het dak er meteen af gaat op deze dag!